Dubbla högvinster till Sverige – vinnare i Norsborg och Umeå

2022-11-07: Under fredagskvällen var det återigen dags för Eurojackpot att dela ut ytterligare högvinster till Sverige. Fredagens dragning resulterade i att två spelare från Norsborg och Umeå blev 3,6 miljoner kronor rikare.

Med fem rätt på sina rader vann bägge spelarna exakt 3 693 940 kronor vardera. Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist bevakade dragningen.

– Stort grattis till Eurojackpots senaste miljonärer! Under året har Eurojackpot delat ut miljonvinster till 40 svenskar med ett sammanlagt vinstbelopp på över 185 miljoner kronor, säger Daniel.

Sista minuten-rader gav utdelning

Umeåvinnaren berättar om sin vinstupplevelse i helgen. Det var först under lördag morgon som vinnaren, en man i 50-årsåldern, rättade sina rader och möttes av drömbeskedet värt 3 693 940 kronor.

− Jag hade precis satt mig i bilen och passade på att rätta mina rader medans jag väntade på min fru. Min första tanke var att det här kan inte stämma, det här är helt otroligt, berättar vinnaren som erkänner att han blev tårögd vid händelsen.

Vinsten var dock inte helt självklar då mannen väntade in i det sista med att lägga sina rader.

− Jag höll på att missa dragningen helt och hållet och la in spelet endast en minut före spelstoppet, berättar vinnaren medan han skrattar glatt.

Med vinsten säkrad drömmer mannen om resor runtom i Europa.

− Vi kommer att köpa en husbil vi kan upptäcka Europa med. Våra topp två ställen att besöka är Sicilien och sedan lite fina gårdar i Frankrike, berättar Umeåbon.