Undersköterska prickar 5 rätt – ger 1,1 miljoner på kontot

2024-04-09: Fredagskvällen slutade lyckosamt för en spelare i Borås. Med fem rätt lyckades en kvinna i 60-årsåldern vinna 1,1 miljoner kronor. Vinsten ska bland annat gå till resor.   

Fredagens dragning gav en miljonvinst till en spelad rad i Borås. Fem rätt, i vinstgrupp tre, gav under kvällen en vinst på 1 177 948 kronor till en kvinna i 60-årsåldern. När Svenska Spel Turs når kvinnan dagen efter har hon nyligen rättat sitt spel.

─ Jag hade gått och lagt mig tidigt för att jag skulle upp och jobba. Så när jag vaknade och såg att jag hade ett missat samtal från Svenska Spel blev jag nyfiken och gick in och rättade mitt spel, säger vinnaren.

Hon fortsätter:

─ När jag såg att jag hade prickat in fem rätt kunde jag inte tro det var sant. Klockan bara var sex på morgonen men jag väckte ändå min sambo och ringde upp min dotter för att berätta.

Kvinnan som jobbar som undersköterska har spelat på Eurojackpot i flera års tid och numren har hon noga valt ut.

─ Jag har valt ut nummer efter olika viktiga datum bland annat när barn och barnbarn är födda. Men jag hade innan fredagen bara vunnit småvinster så jag sa nyligen till min man att jag skulle byta nummer. Det var tur att jag inte gjorde det, säger kvinnan glatt.

Grekland nästa

Vinsten ska bland annat gå till resor.

─ Miljonvinsten gör att jag kan unna mig det där lilla extra. Det blir nog en del resor framöver. Till Grekland bland annat, säger kvinnan.

Svenska Spel Turs kommunikatör gläds med vinnaren i Borås.

─ Vilken tur att hon inte bytte ut sina nummer! Jag hoppas vinnaren med familj får många härliga resor framöver, säger Emmy Altemyr, kommunikatör på Svenska Spel Tur.

Den vinnande raden var inlämnad hos Sara Spel & Post i Borås.