Orimliga jackpots till Slovenien och Tyskland!

2024-04-24: Inför tisdagens dragning hade jackpot nått upp till högsta nivån någonsin, nära orimliga 1,4 miljarder och Eurojackpot-bonanza spred sig över Europa. När dimman lagt sig får vinnare i Slovenien och Tyskland dela på pengarna!

Två spelare ute i Europa har all anledning att fira efter tisdagens dragning. Efter att jackpot dröjt en period med att falla ut så var vinstbeloppet uppe på svindlande nivåer. Nu står det klart att vinnare i två länder delar på beloppet.

Eurojackpot är otroligt populärt i Tyskland och tyskarna har knipit jackpots de senaste tre utfallen – även om de fick dela potten i februari med en svensk vinnare – medan Slovenien är en dark horse i sammanhanget.  Detta är den andra jackpotvinsten för landet, sedan januari 2022 då en ensam vinnare plockade hem 117 miljoner. 

De två vinnarna hämtar hem orimliga 697 680 000 kronor var – och en ny era i livet inleds troligtvis för de lyckliga. 

Det är en otrolig vinstsumma som kan förverkliga drömmar på alla nivåer! Nu blickar vi framåt och hoppas att nästa stora jackpot går till Sverige. Vi på Svenska Spel Tur önskar tisdagens jackpottvinnare ett stort grattis, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist.

Vill du också plocka hem en orimlig jackpot?