Provade KenoXpress i mobilen – blev miljonär

2022-11-08: Efter lördagsmiddagen bestämde sig en Åhusbo i 55-årsåldern för att testa KenoXpress för första gången. Kvällen slutade med att han spelade hem en miljon kronor.

Mannen från Åhus har med jämna mellanrum spelat Keno genom åren, men då alltid hos något av Svenska Spel Turs ombud. Under lördagskvällen spelade han för första gången i Svenska Spels app och bestämde sig då för att prova KenoXpress. Efter några spel hade han plötsligt vunnit en miljon kronor.

− Det var sjukt! Jag blev chockad! Det var mycket reaktioner där hemma och min fru blev också jätteglad, berättar vinnaren när Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör ringer för att gratulera.

Mannen som är i 55-årsåldern har så smått landat i sin nya tillvaro som miljonvinnare. Vad vinsten kan betyda för honom framöver har han inte riktigt kommit fram till.

− Vi har inte tänkt så långt ännu. Men det kanske blir så att min fru får en ny häst till att börja med, berättar Åhusbon.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe var den som gratulerade vinnaren.

− Helt otroligt att det blev så stor vinst första gången mannen testade spelet! Han är årets första miljonvinnare från Åhus, berättar han.

Till KenoXpress