Östhammars miljonvinnare på SkrapKryss köper nya fåtöljer

2024-04-08: En kvinna i 70-årsåldern från Östhammars kommun fick en glädjechock när hon såg att hon vunnit en miljon kronor på SkrapKryss. Vinsten kommer gå till nya fåtöljer och att dela med sina barn.

Kvinnan från Östhammars kommun har regelbundet spelat en SkrapKryss då och då för skojs skull. Men aldrig kunde hon tro att hon skulle skrapa fram någon större vinst, än minde bli miljonär.

− Ja, det är inte klokt. Jag har inte förstått det än. Det är helt fantastiskt! säger kvinnan glatt när hon gratuleras av Svenska Spel Tur.

Nu när trenden av mindre vinster bröts av en riktigt stor vinst vet hon redan vad hon ska göra.

− Nu kan jag göra mer saker utan att behöva fundera på vad det kostar och det känns jättekul. Jag har beställt två nya fåtöljer och delat med mig till mina barn, berättar kvinnan.

Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin gläds med kvinnan.

− Vad roligt att kvinnan äntligen får glädjas åt en miljonvinst. För en sådan vinst kan det blir riktigt sköna fåtöljer, säger Natalie Wallin.

Vinsten skrapades fram på en lott köpt online.

Det här är SkrapKryss

Skrapspelen ger dig chans att vinna riktigt mycket – upp till 1 miljon kronor i alla spel. Du har Skrap PAC-MAN®, SkrapLotto, SkrapKeno, SkrapKryss och SkrapBingo att välja mellan.

SkrapKryss går ut på att klicka fram bokstäver och markera dem i ett korsord. Du vinner om tre eller fler hela ord markerats. För att vinna en miljon behöver du hitta 10 stycken ord.