Total glädjechock över 11,2 miljoners Jackpot – och en ny torktumlare

2021-11-24: Under onsdagen blev en Malmö-kvinna i  60-årsåldern ensam om sju rätt och därmed också  hela 11,2 miljoner kronor rikare. Första förändringen blir en ny torktumlare och matta. 

Kvinnan från Malmö satt på jobbet under onsdagskvällen när hon rättade sitt slumpade Lottospel för 32 kronor. Hon såg att hon var ensam med sju rätt, tagit hem jackpot som var uppe i hela 11 217 090 kronor – och då kom alla känslor på en och samma gång.

− Så det är sant alltså? Är det verkligen elva miljoner? Åh vad roligt! Jag skakar i hela kroppen och tårarna bara rinner, säger kvinnan i en blandning av chock och glädje.

Mitt i den omtumlande och glada överraskningen hade kvinnan några tankar på vad mångmiljonvinsten kommer gå till. Förutom att hon nu kan köpa en torktumlare och en ny matta till vardagsrummet, kommer hon också dela med sig till sina barn och investera inför den framtida pensionen.

− Vad ska jag göra med alla pengar? Jag har aldrig vunnit mer än några hundralappar som mest. Det här är en riktig kioskvältare, hela livet ändras. En vinst på elva miljoner kommer med ansvar och jag ska verkligen spara mycket tills jag är pensionär, säger kvinnan.

 Nu kommer ett bankmöte bokas in där hon kommer att få ekonomisk och juridisk rådgivning.

− Vilken oväntad och härlig jobbkväll kvinnan fick. Nu har hon mycket att landa i, och ett steg i det är det bankmöte hon kommer få. Det är en viktig del i Svenska Spel Turs spelansvar som ger vinnaren bästa förutsättningarna för att landa bra i den nya tillvaron som mångmiljonär, aäger Svenska Spels vinnarkommunikatör Natalie Wallin.