101-miljonersvinnaren hittad – delar vinsten med familjen

2024-04-16: Efter att ha gått ovetandes om att ha vunnit Drömvinsten på 101 miljoner kronor i dagar har Svenska Spel Tur äntligen kommit i kontakt med vinnaren från Jönköping. För vinnaren väntar ett helt nytt liv med nya förutsättningar. 
– Man har drömt om detta hela livet, berättar vinnaren.

Det var under lördagskvällen som en man i 70-årsåldern vann Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Det skulle dock dröja till måndag eftermiddag innan Svenska Spel Tur etablerade kontakt med vinnaren.

– Jag hade ingen täckning på telefonen och det var därför jag inte tog del av de glädjande nyheterna direkt. Det kändes helt otroligt och overkligt, berättar mannen.

Vinnaren har spelat på Lotto i 20 år innan han till sist prickade in 7 rätt på Lotto och 2 rätt på Joker för att spela hem Drömvinsten på 101 395 537 kronor. Vilka drömmar mannen ska förverkliga återstår fortfarande att se.

– Inte för att det var dåligt innan men det här förändrar ju mitt liv helt och hållet. Hittills vet jag inte vad vinsten kommer att innebära men att vi ska köpa en ny bil och barnen ska få sig en liten krona kan jag lova, avslutar vinnaren skrattandes.

Svenska Spel Turs kommunikatör Daniel Arnkvist hade nöjet att gratulera vinnaren.

– Vinnaren var uppenbart chockad och kommer behöva en stund att landa innan han vet exakt hur livet kommer att förändras. Det som står klart är att han är otroligt glad och tacksam, fortsätter Daniel Arnkvist.

Den vinnande raden lämnades in online.