Täbyparet prickade 7 rätt och får fira 2,6 miljoner på kontot!

2024-02-08: Lördagens Lottodragning gav ett pensionerat par från Täby sju rätt och en vinst på drygt 2,6 miljoner kronor. Nu väntar överraskningsfirande med familjen, shoppingrunda på stan och resor framöver. "Det här är ett plus i livet", säger den glada mannen i paret.

Glädjechocken var ett faktum när ett pensionerat par från Täby såg att de vunnit hela 2 652 304 kronor tack vare sju rätt på Lotto 1 i lördags. Men det tog längre tid innan Svenska Spel Tur kunde gratulera de nyblivna Lottomiljonärerna.

− Jag är fortfarande lite chockad, men det var jätteroligt! Jag såg att det var ett nummer som hade ringt flera gånger så jag blockerade det. Men när jag förstod vem det var tog jag bort blocken, säger mannen i paret när Svenska Spel Tur till slut kunde gratulera till vinsten.

Först en shoppingrunda!

Efter flera års spelande på Lotto var turen framme för paret som länge drömt om en miljonvinst. Nu ska de fira med en riktigt god fika innan de planerar att överraska sina vuxna barn med den glada nyheten.

− Den här vinsten blir verkligen grädde på moset. Vi gillar att resa så det blir säkert fler resor framöver, säger mannen

Hans fru fyller i:

− Men först ska vi ta en shoppingrunda på stan!

Svenska Spel Turs communication specialist Natalie Wallin hade till slut glädjen att gratulera de nyblivna miljonvinnarna.

− Vad härligt att Täbyparet fick uppleva drömmen om att pricka in sju rätt och vinna en miljonvinst. Nu får de fira och göra massor med härliga saker, säger Natalie Wallin.

Spelet som gav miljonvinsten var inlämnat hos Täby Tobak.