Laholmsbo trodde Andra Chansen-vinst var virus!

2023-10-31: I lördags avgjordes Lotto Andra Chansen då 20 extra vinster om en miljon kronor vardera delades ut. En av de nyblivna miljonvinnarna är en pensionerad man från Laholm. "Jag trodde jag hade fått ett virus på telefonen innan jag förstod att vinsten var sann", säger mannen glatt.

Det var ett missat samtal från Svenska Spel Tur som fick mannen från Laholm att rätta sina Lottorader. Första tanken var att han hade fått virus på telefonen när han såg resultatet, innan han förstod att vinsten på en miljon kronor i extradragningen Andra Chansen var sann.

− Jag trodde att någon skojade med mig. Men det blev en riktigt bra dag! Det känns skönt att ha fått vinsten bekräftad, säger mannen när Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör når fram med gratulationer.

Rutinerad Lotto-spelare

Laholmsbon har spelat i omgångar sedan starten av nummerspelet år 1980. Raden som nu gjorde honom till miljonvinnare har varit stående i tio-femton år.

− Jag brukar vara en sådan som drömmer om en Ferrari på fredagar och släpper drömmen på måndagar, en sådan här vinst händer ju bara andra. Nu är jag pensionär så detta gör att framtida vardagen blir lättare, men det kommer inte bli någon ny bil, säger mannen med ett leende.

Den pensionerade mannen blir årets första miljonvinnare från Laholm och tar hem den femte högvinsten till Halland. Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med mannen.

− Det var ett väldigt härligt samtal med en mycket glad vinnare som till slut får drömmen om en miljonvinst uppfylld. Nu får han njuta av vinsten och unna sig det lilla extra i vardagen, säger Natalie Wallin.

Raden som gav miljonvinsten var inlämnad hos Maxi Ica Supermarket Mellbystrand.