20 miljonvinster i Andra Chansen – vinnarna utspridda i hela Sverige

2022-04-30: Nu är Andra Chansen avgjord igen! Den här gången gick 20 miljonvinster ut till Lottospelarna i landet, från Gällivare i norr till Malmö i söder.

Under Andra Chansen hade alla som spelat på Lotto med Joker sedan 7 november chansen att vinna en extra miljonvinst. 30 april avgjordes dragningen och 20 miljonvinster delades ut till Lottospelarna i landet.

När man tittar på vart vinsterna gått på kartan kan man konstatera att det är en bra spridning i Sverige. Flera vinster gick till Skåne med vinnare i Helsingborg, Klippan, Landskrona, Lund och Malmö, men vinnare hittas även ända upp i Gällivare.

– Stort grattis till alla vinnare över landet! Att vinna så mycket pengar på en Lottorad man spelade för upp till sex månader sedan måste kännas helt overkligt, snacka om att få en andra chans, säger Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist.

Det är även kul att vissa av miljonerna delas mellan flera spelare. På Värmdö delar ett lag på fyra personer som spelat tillsammans på en av vinsterna och därmed vinner 250 000 kronor vardera.  På Jürss Spel & Tobak i Katrineholm såldes ett andelsspel där åtta vinnare delar på miljonen. Det betyder alltså totalt 30 Andra Chansen-vinnare under kvällen.

Dragningen 30 april var sjätte gången Andra Chansen avgjordes sedan starten 2018. Med dragningen av Andra Chansen efter Drömvinsten och lördagens 20 nya miljonvinster inräknade har totalt 150 miljonvinster delats ut.

Hit gick alla miljonvinster

Bromölla, Bålsta, Degerfors, Forshaga, Gislaved, Gällivare, Göteborg, Helsingborg, Kalmar, Katrineholm, Klippan, Kungsbacka, Landskrona, Lund, Malmö, Mora, Sala, Söderköping, Tjörn och Värmdö.

Vann du på Andra Chansen?

Om du är nyfiken på ifall du är en av vinnarna och inte vill vänta på ett vinnarsamtal så kan du rätta ditt spel själv. Du rättar Andra Chansen precis som dina andra Lottorader under Mina spel.

Till Andra Chansen