Par från Umeå i glädjechock över miljonvinst på Keno!

2023-01-30: Efter 25 års spelande på Keno blev drömmen om en miljonvinst sann för ett par från Umeå. Under söndagens dragning gav deras spel för 20 kronor en vinst på två miljoner kronor. Nu kommer de renovera boendet och dela med sig till barnen.

Efter 25 års spelande på Keno fick en man i 50-årsåldern från Umeå uppleva det han länge drömt om. Under söndagens Kenodragning fick han full pott på spelet för 20 kronor. Det gav en vinst på två miljoner kronor.

− Det känns stort och riktigt bra! Jag blev lite tagen, det är svårt att förklara, säger den glada vinnaren när han gratuleras av Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör.

Glädjen över miljonvinsten delar mannen med sin fru. Nu planerar de att renovera boendet, bli skuldfria och dela med sig till sina barn.

− Det tog en bra stund innan vi landade men nu har vi pratat igenom det. Det är ett jordnära belopp som är livsförändrande men inte livsavgörande. Det känns tryggt att kunna betala av skulder och renovera och ändå ha marginaler, säger mannen.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin hade glädjen att gratulera paret till såväl Kenos som Umeås och Västerbottens första miljonvinst för året.

− Vilken häftig upplevelse att se att drömmen om en miljonvinst blivit sann efter 25 år och 20 satsade kronor. Nu får de fira innan planerna på renovering börjar smidas, säger Natalie Wallin.

Spelet som gav miljonvinsten var lagt på Svenska Spel Turs hemsida.