Caroline Ahlqvist: "Det ska bli såååå kul att träffa alla!"

Caroline “Carro” Ahlqvist blev känd inom bakning för tio år sedan när hon vann ett av Sveriges största bakprogram på tv. Sedan dess har ugnen gått varm och nu är hon redo att bjuda på en unik bakupplevelse för toppvinnarna i Keno Vinnarveckor.

Carro blev känd för sina smaksäkra klassiker och nytänkande kreationer i tv-rutan. Tio år senare har intresset för bakning fortfarande en stor plats i hennes liv och på sociala medier delar hon med sig av all sin kreativitet.

− Jag är uppvuxen med hembakat! Mammas gräddtårta med vaniljkräm varje födelsedag, pappas bullar och farmor som var en gudinna på biskvier. Det bästa med bakning är att det är så kreativt, och förhoppningsvis smakar det lika gott som det doftar, säger Carro.

Nu ska den energisprudlande bakdrottningen ta sig an nästa utmaning. Den första helgen i april kommer tio stycken vinnare i Keno Vinnarveckor ta med sig varsin vän på en unik upplevelsehelg fylld av kakor, tårtor och spännande smakupplevelser tillsammans med Carro.

Det är med stor dos pepp och kreativitet som Carro ger sig in i den kommande helgen tillsammans med vinnarna.

− Det ska bli såååå kul att träffa alla! Jag ser fram emot att möta vinnarna, och att vi får baka tillsammans gör det hela ännu härligare, säger Carro och fortsätter:

− Det kommer att dekoreras en del och kanske till och med under tidspress. Samarbete, kreativitet och att ha kul tillsammans är i fokus. Jag hoppas att deltagarna kommer lämna helgen med en varm känsla i kroppen och fulla av energi.

Förutom den unika bakupplevelsen kommer vinnarna också få träffa Kenos programledare Karin Almström. Carro och Karin är en välbeprövad duo då de bland annat har drivit en Youtube-kanal tillsammans. Om detta blir starten på nästa kapitel för dem återstår att se.

− Jag älskar att jobba med Karin, vi kompletterar varandra så bra! Jag vet inte exakt vad det är som gör det men det funkar alltid när vi jobbar ihop. Det vore jättekul att samarbeta mer i framtiden, och man vet aldrig vad som händer, säger Carro med ett finurligt leende.

De tio vinnarna i Keno Vinnarveckor som kommer få en unik bakupplevelse tillsammans med Carro och Karin bor i Göteborg, Helsingborg, Järna, Leksand, Ludvika, Norsborg, Sjöbo, Säter, Söderhamn och Uddevalla.

Mer om Vinnarveckor – Baka med Carro