Bli senior rådgivare för Stryktipset

Stryktipset ska stå för gemenskap. En gemenskap som är öppen för alla, som förenar människor och skapar givande möten oavsett ålder. Seniora rådgivare handlar om att belysa all den energi och outnyttjad potential som finns bland våra äldre tippare i syfte att sprida kunskap och erfarenhet över generationsgränserna, så att fler människor får ta del av deras kompetens och passion i jakten på 13 rätt.

Seniora rådgivare är ett långsiktigt initiativ där de utvalda experterna över tid kommer att engageras i olika sammanhang för att inspirera, engagera och hjälpa Stryktipsvänner i deras strävan att sätta 13 rätt. Tillsammans med de seniora rådgivarna vill Stryktipset sprida budskapet om att engelsk fotboll och lördagstraditionen är för alla. Det handlar om att skapa utbyten mellan generationer, bidra till gemenskapen runt Stryktipset och förena fotbollsentusiaster i hela Sverige.

Är du en senior rådgivare?

Sedan 1934 har vi svenskar spelat på Stryktipset. Tillsammans har vi jublat och gråtit – anammat och fört vidare tradition, kunskap och passion. Gamla hjärtan som bultar. Stryktipsrader går i arv mellan generationer. En känsla och ett band som förenar generationer. Lördag är en helig dag för många! Minnen väcks till liv när gamla anrika lag dyker upp på kupongen, lag som man första gången hörde talas om när man som liten satt uppkrupen bredvid pappa eller mamma, farmor eller morfar i soffan framför Tipsextra.

Något som däremot är svårt att ärva är upplevelser, erfarenheten från att ha brunnit för något under väldigt många år. Vi på Stryktipset värnar om erfarenhet. Vi vill att du delar med dig av din expertis – kompetens som man inte kan läsa sig till. Ta chansen att bli en Senior Rådgivare!

Gör så här för att ansöka eller nominera någon du känner

Du ansöker eller nominerar någon du känner genom att skriva några rader om dig själv eller den du nominerars relation till engelsk fotboll och Stryktipset och varför du eller den du nominerar ska bli och kan tillföra som senior expert.

Skicka ansökan till radgivare@svenskaspel.se. Glöm inte att ange hur vi kan nå dig och den du vill nominera. Bäst sker det med ett telefonnummer.

Vill du göra det brevledes är adressen:

Svenska Spel
Att: Rådgivare
Evenemangsgatan 17
169 79 Solna

Cheers!