Spela Eurojackpot

- Färdiga spel här och nu!

 • 200 kr
  8 rader
 • 100 kr
  4 rader
 • 400 kr
  16 rader
Känn doften av 800 miljoner - Eurojackpot

Nu kan du känna doften av 800 miljoner

Kan man förklara hur det känns att vinna 800 miljoner kronor på Eurojackpot med en doft? Parfymhuset AGONIST Parfums har i samarbete med Svenska Spel tagit fram en intensiv doft som inte liknar något annat. Doften av 800 miljoner!

Vill du dofta på parfymen som AGONIST Parfums tagit fram kan du beställa ett gratis doftprov. Men vänta inte för länge doftprovet finns i begränsad upplaga och finns att beställa så länge lagret räcker.

 Beställ ett gratis doftprov 

 Spela Eurojackpot

Parfymhuset AGONIST Parfums fick uppdraget att doftsätta 800 miljoner kronor - den högsta möjliga vinsten på Eurojackpot

Så skapades doften av 800 miljoner

Det svenska prisbelönta parfymhuset AGONIST Parfums fick uppdraget att doftsätta 800 miljoner kronor, den högsta spelvinsten i Sverige. Resultatet blev en exklusiv doft som fångar det euforiska vinnarögonblicket.

Eurojackpot är spelet med ofattbart höga vinster. För att illustrera det gav vi AGONIST Parfums uppdraget att översätta känslan av en vinst på 800 miljoner i en doft. Resultatet blev en explosiv doftkomposition som ska ge fler chansen att uppleva den euforiska känslan av att vinna ofattbart många miljoner på Eurojackpot.

 

Chocken, insikten och lugnet – så doftar det

En parfym är uppbyggd av toppnoter, hjärtnoter och basnoter. För att på bästa sätt återskapa känslostormen som drabbar någon som vunnit 800 miljoner på Eurojackpot har parfymduon låtit dessa symbolisera olika känslostadier.

 • Toppnoterna förkroppsligar chocken som först drabbar vinnaren och består av citrusbaserade och salta inslag som kanel, nejlika och apelsin.
 • Hjärtnoterna symboliserar insikten av att ha vunnit och består av explosiva och kraftfulla inslag av ros, jasmin och grönt te.
 • Basnoterna består av sandelträ, vanilj samt patchouli och ska symbolisera lugnet som slutligen infinner sig när man inser att man aldrig behöver oroa sig för pengar igen.

Ögonblicket när du inser att du vunnit 800 miljoner kronor på Eurojackpot är en stark insikt. Först kommer chocken och ruset, sedan övergår det till att du nästan känner dig svimfärdig och slutligen infinner sig känslan av lugn och trygghet. Alla dessa känsloyttringar finns nu samlade i Doften av 800 miljoner.

 

Beställ Doften av 800 miljoner

Doften av 800 miljoner finns endast i begränsad upplaga och ett gratis doftprov finns att beställa här på sidan, så länge lagret räcker.

 

 Beställ ett gratis doftprov 

 Spela Eurojackpot

Om Eurojackpot

Eurojackpot är ett nummerspel med en Jackpot som kan växa till ofattbara 90 miljoner euro. På Eurojackpot gäller det att pricka in 5 nummer av 50 sam 2 nummer av 10 stjärnnummer. Senast i februari i år gick Eurojackpot ut till en vinnare i Finland som vann 90 miljoner euro.

För mer information om Eurojackpot besök www.svenskaspel.se/eurojackpot.

 

 Spela Eurojackpot

 Lär dig mer om Eurojackpot

Spela Eurojackpot

- Färdiga spel här och nu!

 • 100 kr
  4 rader
 • 200 kr
  8 rader
 • 400 kr
  16 rader