Kollegegänget fixar 1,8 miljoner – siktar mot miljarden!

2024-02-14: Fem rätt på Eurojackpot gav under fredagen 1,8 miljoner kronor. Vinsten landade hos 30 arbetskollegor från Avesta. Nu har de siktet inställt på miljardvinsten.

Under fredagskvällen stod det klart att två spelade rader i Sverige vunnit miljonvinst på Eurojackpot. En av de vinnande raderna tillhörde en grupp arbetskollegor i Avesta som prickade in fem rätt.

– Jag var tvungen att dubbelkolla flera gånger att det stämde. Sen började jag ringa runt och meddela nyheten till de andra, berättar mannen som stod som ägare för den spelade raden.

Sikta mot sjärnorna – och miljarden!

Arbetskollegorna, som jobbar i industribranschen, har spelat Eurojackpot ihop i cirka ett år och har en gång tidigare prickat in fyra rätt. Denna gång blev det fem rätt och en vinst på 1 817 876 kr. Men än är de inte nöjda.

– Nu satsar vi på att ta hem miljardvinsten! Det vore drömmen, säger mannen glatt.

Emmy Altemyr, kommunikationsspecialist, på Svenska Spel Tur hade nöjet att gratulera till vinsten.

– Delad glädje är dubbel glädje! Det är fantastiskt att miljardspelet Eurojackpot levererar miljonvinst även denna gång i vinstgrupp tre. Jag hoppas de firar vinsten ordentligt och så håller jag såklart tummarna för att deras nästa dröm går i uppfyllelse, säger Emmy Altemyr.

Den vinnande raden var spelad online på svenskaspel.se.