Gäng med andelsspelare ror hem storvinst

Andelsspel kom som en nyhet på Svenska Spel Tur under året som gått. Det visade sig snabbt bli ett populärt sätt att spela på. Fler medspelare ger fler chanser till samma peng och det nyttjade fem spelare, som tillsammans köpte in sig på ett system för 90 kronor – resultatet: 3,4 miljoner att dela på!

De fem vinnarna hittas runt om på olika ställen i landet och de landar på en vinstpeng om ca 690 000 kronor var. En av vinnarna, som bor i Sandviken, är en pensionerad man som tänker sig betala av lån och dryga ut pensionen.

− Jag rättade mitt spel på kvällen och blev jäkligt glad – ringde direkt till mina barn för att berätta. Jag tänker betala av några lån, spara lite för att dryga ut pensionen – och så vill jag skaffa en fyrhjuling, berättar mannen.

En annan av de fem lyckliga återfinner vi i Vännäs - och även han rättat sitt spel under själva dragningskvällen. Ytterligare en gemensam nämnare är att också den här vinnaren vill betala av på lånen:

 − Jag har inte slutat skaka än! Först och främst ska jag betala av mina lån, säger mannen i Vännäs

Ett populärt spelsätt

Andelsspel infördes som spelsätt under 2022 och blivit ett uppskattat sätt att spel Eurojackpot, Lotto, Vikinglotto och Keno på. Enkel sagt så handlar det om att spela tillsammans med andra, okända spelare, som alla satsar i ett spel. Det ger möjligheten till att få fler chanser till samma avgift. Eventuella vinster delas upp och delas ut automatiskt!

Alla andelsspel är systemspel, men du behöver inte vara expert för att kunna delta. Det räcker med att välja prisnivå på spelet, kika efter hur många som deltar och därmed delar på en eventuell vinst och sen välja ett favoritspel.  

Eftersom Andelssspel är ett systemspel, fick det här laget 5 rätt - tre gånger om!

Testa att lägga ett andelsspel själv, få fler chanser – till samma insats
Läs om fler vinnare på Eurojackpot på vinnarsidan