Kvinna i Tyresö fick 9,2 miljoner i julklapp – på julafton!

En kvinna i 60-årsåldern fick en extra fin julklapp i år. Med 5 + 1 rätt lyckades Tyresöbon kamma hem 9,2 miljoner kronor på självaste julafton. 

Hon fick sig en rejäl överraskning när hon loggade in på sitt spelkonto på juldagsmorgonen. Med 5 + 1 rätt på Eurojackpot blev hennes spelade rad värd 9 205 671 kronor.

─ Jag ringde hit min äldsta son för att kolla om det verkligen stämde. Jag skakar fortfarande, berättar vinnaren chockat.

Kvinnan, som är förtidspensionär, hade några dagar innan julafton köpt en huxflux-rad för 25 kronor.

─ Jag brukar inte spela så mycket, men då och då lägger jag en rad på Eurojackpot, berättar hon.

Under fredagskvällen gjorde 25-kronorsraden kvinnan till mångmiljonär. Nu kan Tyresöbon förverkliga alla sina drömmar.

─ Jag är förtidspensionär och bor i andrahand. Nu kan jag köpa ett boende och ändå ha pengar kvar till att köpa en bil. Den här vinsten kom som en skänk från ovan, berättar hon glatt.

I och med vinsten kommer kvinnan också få hjälp att hantera sin nya tillvaro som mångmiljonär vid ett bankmöte där även en representant från Svenska Spel Tur närvarar.

─ När vinster av denna kaliber ska betalas ut får vinnaren ekonomisk och juridisk rådgivning i samband med ett bankmöte. Det är en viktig och självklar del av vårt spelansvar, berättar Emmy Altemyr, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Den vinnande raden var inlämnad online.