Tidig pension väntar för 9,5-miljonersvinnare – åker till Thailand

2022-09-12: Under fredagen lyckades en lycklig Hudikbo kammade hem storkovan på Eurojackpot. Med 5+1 rätt vann han hela 9,5 miljoner kronor som ska finansiera en tidig pension och en resa till Thailand.

Vinnaren, som är en man i 60-årsåldern, var på älgjakt utom räckhåll från mobilmaster och hade således ingen aning om miljonvinsten under fredagskvällen. Det var först under lördagen som mannen tog del av det livsomvälvande beskedet.

– Jag blev helt chockad. När jag berättade för min jaktkompis så började tårarna rinna på honom och då började det hos mig också. Det var en helt otrolig känsla, berättar den nyblivne miljonären.

Hudikbon har spelat på Eurojackpot i snart tio år och äntligen kom storvinsten. Med vinsten vill han göra stora förändringar i livet, närmast på tur är att lämna in sin uppsägning.

– Det snurrar mycket i huvudet men jag känner att jag ska gå i pension. Sedan så vill jag fara till Thailand. Det är att bra land med trevligt folk. Jag rekommenderar alla att besöka Hua Hin, Koh Samui och Phuket, berättar den glade vinnaren.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist ringde för att gratulera den nyblivne miljonären.

– Med vinster av denna storlek är det alltid lika speciellt att ringa upp vinnaren. Fredagens glada hudikbo stod för årets hittills tredje största vinst på Eurojackpot och jag önskar honom all lycka med pension och resor framöver, säger Daniel Arnkvist.

Miljonspelet lades på OKQ8 i Hudiksvall.