Otroliga 32 miljoner till man i Älta – Karibien nästa!

Inför den senaste Eurojackpotdragningen låg årets högsta vinst på 14,9 miljoner kronor, men det skulle ändra sig under tisdagskvällen. En lycklig Ältabos rad med 5+1 rätt resulterade nämligen i en vinst på 32 miljoner kronor. Vinnaren vill dela vinsten med familjen och åka på en kryssning i Karibien med sin fru.

Vinnaren, en äldre man från Älta, är den tolfte personen som vunnit miljonbelopp på Eurojackpot 2023. Tillsammans har svenskarna vunnit över 107 miljoner på nummerspelet under året.

– Det var första gången som jag inte kollade mina rader samma kväll som dragningen. Det var nog ganska tur för annars hade jag nog inte kunnat sova en blund den natten, berättar vinnaren.

Han fortsätter:

– När jag väl såg min vinst tänkte jag bara “fan vad mycket pengar”.

Mannen har haft stående rader på Eurojackpot i tre år men aldrig tidigare har han vunnit vinster på denna nivå. Med vinsten på exakt 32 199 578 kronor är vinnaren säker på vad han vill göra.

– Det känns ju helt otroligt! Vi brukar resa mycket och med denna vinst vill jag och min fru resa på en lång kryssning till Karibien. Sedan vill vi även unna våra vuxna barn lite pengar också, berättar den nyblivna miljonären.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist hade nöjet att ringa upp vinnaren för att gratulera till den största vinsten han någonsin delat ut.

– 32 miljoner kronor är en nästintill overklig summa. Jag hoppas att vinsten leder till många fina minnen med vinnarens nära och kära, säger Daniel Arnkvist.

Den nyblivna miljonären spelade sin rad på Älta Kiosk och Spel.