Slumpad rad i sista minuten gav ordentlig utdelning

2023-03-16: Det var ren tur att en man från Degerfors hann lämna in sin rad på Eurojackpot för 25 kronor inför tisdagens dragning. Den raden fick nämligen fem rätt och en vinst på drygt 1,7 miljoner kronor. 

Efter tisdagens dragning av Eurojackpot försökte vinnarkommunikatörerna gratulera en man från Degerfors som hade fått fem rätt och en vinst på 1 734 185 kronor. Gratulationerna nådde inte fram, men det missade samtalet fick mannen att börja ana vad det kunde handla om.

− Nu har de ringt från Eurojackpot, sa jag till min fru på skämt. Så jag rättade min rad och såg vinsten. Sen var den natten förstörd av den här härliga nyheten, säger mannen när han till slut kan gratuleras av vinnarkommunikatören.

Missade nästan att lämna in

Det var dock nära på att han missade miljonvinsten. Han lämnade in den slumpade raden för 25 kronor i sista sekund när han upptäckte att han glömt att förlänga sitt spel. Den nya raden visade sig innehålla riktiga turnummer.

− Det här är helt sjukt! Jag är så jäkla glad. Man blir ju väldigt chockad, allting bara snurrar. Jag darrar i hela kroppen för det känns så overkligt, säger mannen.

Nu när drömmen om en miljonvinst blev sann vet mannen precis vad han vill göra.

− Jag har alltid tänkt att om jag någon gång skulle vinna så vill jag sluta jobba. Med denna vinst kommer jag kunna lägga undan hälften till pensionen och ändå ha mycket kvar att sätta guldkant på vardagen för.

Degerfors första miljonvinnare på flera år

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gratulerade mannen som är Degerfors första miljonvinnare på flera år.

− Vilken himla tur att mannen hann lämna in raden som gjorde honom till miljonär. Jag förstår att det är svårt att förstå att ens rad för 25 kronor gett en vinst på 1,7 miljoner kronor. Nu får han njuta av möjligheten att göra det han vill i livet, säger Natalie Wallin.