Tre nya mångmiljonärer med fem rätt i Sverige!

2024-03-25: Fredagens Eurojackpotdragning gav tre nya  mångmiljonvinster till Sverige. Med fem rätt för all de tre spelarna landade vinsterna på drygt 2,3 miljoner kronor vardera.

När sista bollen var dragen under fredagens Eurojackpotdragning stod det klart att tre svenska spelare hade turen med sig. Med fem rätt landade den totala vinstsumman på 2 375 107 kronor vardera.

– Vilken fantastisk kväll med tre nya miljonvinster till Sverige! Det är svårt att tänka sig en bättre start på helgen, säger Filippa Jartén kommunikatör på Svenska Spel Tur.

Nu påbörjas arbetet för Svenska Spel Turs kommunikatör att söka vinnarna för att gratulera.

– Det blir spännande att se ifall vinnarna redan vet om vinsten eller om jag kommer få leverera en överraskande nyhet. Det är alltid roligt att höra vilka som har haft turen med sig denna gång och vilka drömmar som kommer förverkligas, säger Filippa Jartén.

Hittills i år har hela 15 svenska spelare kammat hem miljonvinster på Eurojackpot. Detta blir årets första Eurojackpotvinster till både Söderköping, Jönköping och Askim.

Den vinnande raden i Askim och Söderköping var spelade online på svenskaspel.se och raden i Jönköping var inlämnade hos Stora Coop Jönköping.