Nytt utseende – samma härliga lördagsmix

Nu förbättrar vi Lördagsgodis med ett rejält ansiktslyft. Det blir lättare att se dina rader och anpassa dem som du vill.

Förbättrad tillgänglighet

Det nya utseendet på lördagsgodis ökar tillgängligheten för alla spelare att kunna använda sidan. Nu blir kontrasterna tydligare i funktioner och texter.

Slumpa rader per spel

Om du inte är nöjd med dina rader på Keno eller Lotto med Joker så kan du slumpa fram nya rader med Huxflux. Nu kan du göra det separat för varje spel för fler valmöjligheter, istället för att slumpa om alla spel samtidigt.

Kortare stängningstid

Lördagsgodis spelstopp är precis som tidigare vid Kenos spelstopp kl 17:25, men nu öppnar spelomgången för nästkommande lördag redan kl 18:15 istället för kl 18:30 som det varit tidigare. Du kan alltså förlänga direkt efter Lottos spelstopp om du vill.

Nytt även för Rubbet

Du har kanske redan märkt det, men även Rubbet har fått sig ett ansiktslyft. Förutom samma tillgänglighetsförbättringar som gjorts för Lördagsgodis har även öppettiderna förbättrats.

Tidigare kunde du missa en dragning när du la ditt spel direkt efter spelstopp, men nu får du vara med på alla dragningar i Rubbet, oavsett när du spelar online. 

Hoppas du gillar förbättringarna och lycka till med dina spel!

Spela Lördagsgodis