Appar för Iphone och Ipad

Just nu finns det tre olika appar med spel för dig som kund hos Svenska Spel med iOS-enhet, Svenska Spel-appen, Oddset-appen och Poker-appen. Här kan du läsa lite mer om apparna för iOS - Iphone och Ipad.

Svenska Spel-appen

I Svenska Spel-appen kan du spela alla Svenska Spels produkter så som Lotto, Triss, Keno och Eurojackpot, men inte Poker som istället har en egen app. Det som gör upplevelsen och ditt spel i Svenska Spel-appen ett snäpp häftigare, är att du kan få pling i rutan direkt i mobilens målservice. Det får du när du liverättar dina mobilbet på Stryktipset, Topptipset eller Oddset till exempel. Följ din väg mot 13 rätt på Stryket eller se om du tippade rätt nästa målgörare i matchen.

Du kan även få sköna liverapporter från alla heta sportmatcher från till exempel Premier League, Champions League, Allsvenskan, SHL, Hockeyallsvenskan och NHL. Du kan komma åt dina pågående och tidigare spel, testa ditt spelande, göra överföringar via kort, Swish eller Masterpass och logga in med Bank-ID. I appen kan du självklart spela alla dina favoritspel, kolla resultatservice och aktuell utdelning – utan att lämna din soffa. Skönt va?

Oddset-appen

Svenska Spels Oddset-app ger en ny bettingupplevelse med en app helt utvecklad för spel i mobilen och surfplattan. Spela live under matchen, bevaka dina favoritspelobjekt, få notifieringar på dina spel, filtrera enkelt vad du vill spela på och navigera bland ett brett utbud av sporter och objekt. Du loggar smidigt in i Oddset-Appen med BankID och fingeravtryck. En ny, mobilanpassad betalningsfunktion gör att du inte riskerar att gå miste om några läckra livebet på Oddset.

Poker-appen

Med poker-appen kan du spela poker hos Svenska Spel även i din telefon och surfplatta. Den finns tillgänglig för både Ipad och Iphone. Du kan alltså spela Texas Hold'em direkt i mobilen och spela online i de återkommande pokerturneringarna LillLördag, FredagsFighten och Söndagssteken.
 

Kommande appar

Vi utvecklar hela tiden våra nuvarande appar för att göra upplevelsen ännu bättre för dig och kommer att hålla dig uppdaterad på vad det kommer för appar härnäst. 

 

Har du en Android? 
Svenska Spel-appen, Oddset-appen och Poker-appen finns även för Android. Läs mer och ladda ned apparna för Android.