Newcastle

Till Premier League startsida.
Newcastle United FC grundat 1892 är en av Englands äldsta och mest framgångsrika fotbollsklubbar. Klubben har tagit fyra ligatitlar och vunnit FA-cupen sex gånger. Bortsett från vinsten i Intertotocupen 2006 kom dock senaste stora titeln så längesedan som 1955.
Smeknamn: The Magpies
Manager: Rafael Benitez
Hemmaarena: St James Park - hitta till arenan här och kolla hur det ser ut inne på arenan här.
Spelschema: Newcastle spelschema i Premier League

Spela på Arsenal FC hos Svenska Spel:
Stryktipset
Topptipset
Europatipset
Oddset
Oddset Bomben

Stjärnspelare i Newcastle:

Jonjo Shelvey
Jonjo Shelvey slog igenom tidigt när han som 16-åring blev Charltons yngsta spelare genom tiderna. Sedan dess har han mängder med Premier League-rutin från såväl Liverpool som Swansea. 25-åringen spelade dock senaste säsongen i The Championship hos The Magpies där han stod för fem mål på 42 matcher. Som en av Newcastles mest tongivande spelare i återtåget till Premier League förra säsongen belönades han med en plats i årets lag. Londonsonen har rutin från samtliga Englands landslag varav sex A-landskamper i bagaget.

Dwight Gayle
Speedkulan Dwight Gayle med Premier League-rutin från Crystal Palace hade en magisk debutsäsong hos Newcastle 16/17 när han stod för 23 mål. Han blev mycket välförtjänt utnämnd i årets lag och var en av tre spelare som blev nominerad som årets spelare i The Championship. Han beskrivs som en naturlig avslutade med sina främsta egenskaper i hans snabbhet samt hårda jobb för laget.

Christian Atsu
Den 25-årige ghananen Christian Atsu tillhörde Chelsea mellan 2013 och 2017 men gjorde inte en enda match för klubben. Den 42-faldige landslagsmannen har varit på idel lån från Londonklubben och var förra säsongen hos The Magpies. Han gjorde det såpass bra att Rafa Benitez beslöt sig för att köpa loss den kreativa yttermittfältaren för 7,5 miljoner euro. Atsu har startat mestadels av matcherna under försäsongen och stått för en mängd mål från sin ytterposition. Kanske får ghananen som länge sågs som en supertalang sitt stora genombrott i årets Premier League.

Spela på Newcastle.