Fotbollsligor i Europa

Ligafotboll
Fotbollen och våra utländska fotbollsligor har alltid varit Svenska Spel varmt om hjärtat och framför allt engelsk fotboll med Premier League-matcher under Tipslördagens fotbollsmatcher. Vi har oftast helgens bästa Premier League-matcher på kupongen.

Våra svenska fotbollsproffs finner vi även i Spanska La Liga, Tyska Bundesliga eller i Italienska Serie A som finns med som toppmatcher på Europatipsetkupongen. Europeisk fotboll betyder mycket för den svenska fotbollen och gör att våra svenska fotbollsstjärnor gör oss stolta när de representerar vår fotbollselit i fotbollens Europaligor. Spel och betting på fotboll ingår även i Svenska Spels satsning på vårt arbete mot matchfixning.

Stolt huvudsponsor av fotboll
Vi är huvudsponsor till Svenska Fotbollförbundet (SvFF). Vårt samarbete med fotbollsförbundet har möjliggjort många spännande stunder när fotbollslandslaget och våra elit fotbollsspelare spelar sina fotbollsmatcher och utkämpar sina fotbollsfinaler. Vi stödjer ungdomsfotboll, talang och elit – för vi ser hur allt hänger ihop.

I vårt samarbete med fotbollen har vi projektet Tipselit som syftar till att utveckla svensk elitfotboll genom en satsning på unga fotbollstalanger, fotbollsföreningar och fotbollsledare.

Vår förhoppning är att de i framtiden skall synas ute bland de europeiska fotbollsligorna i den Engelska Premier League, Tyska fotbollens Bundesliga, Italiensk fotboll från Serie A eller Spanska ligan La Liga.
Framåt för Svensk Fotboll!