Trissvinnare Gunilla från Sunne

Firade födelsedagen med Trissvinst i tv

2021-10-14: Gunilla från Sunne fick fira sin födelsedag på bästa tänkbara sätt. Hon fick nämligen ställa sig i Nyhetsmorgons studio och skrapade där fram en Trissvinst på 100 000 kronor.

Under sensommaren begav sig Gunilla hemifrån för att skaffa frimärken. Med sig tog hon en Trisslott med 60 kronor i vinst för att växla in den mot två nya lotter. De nya lotterna blev liggande i plånboken till kvällen då hon och maken hjälptes åt att skrapa.

– På min lott var det ingen vinst. Men plötsligt sa min man ”vad katten, det är ju tre tv-symboler på min”. Vi blev väldigt chockade båda två, berättar vinnaren.

Vinsten tog paret till Stockholm där Gunilla under torsdagen fick kliva in i Nyhetsmorgons studio för att skrapa den större varianten av Triss. Vinsten blev 100 000 kronor, ett välkommet tillskott på födelsedagen för Gunilla som pensionerade sig i fjol.

– Jättejättekul! Nu ska vi sätta guldkant på tillvaron! Det blir också en weekend-resa till Rom för mig och min man, säger Gunilla.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Martin Ridderstolpe fanns med under torsdagsmorgonen och fick gratulera Gunilla till både födelsedag och storvinst.

– Vilken fantastisk födelsedag för Gunilla! Hon är årets första Sunnebo att skrapa Triss i tv och en av blott tre värmlänningar som gästat Nyhetsmorgons studio för att vinna pengar under 2021, säger han.