Pusskalas när Luleåparet vann 5 miljoner

2021-03-21: Ett lyckat Trisskrap på en lunchrast tog paret Urban och Maria från Luleå till TV4 Nyhetsmorgons videoskrap denna söndag. Deras känsla om storvinst infriades när de vann högsta vinsten på fem miljoner kronor. "Vi är så glada så att snön smälter", säger en sprudlande glad Urban.

Urban och Maria skrapar ibland några Trisslotter tillsammans under lunchrasten när de arbetar hemma. När de skrapade några lotter vardera i början av året såg Maria plötsligt tre tv-rutor.

─ Det var verkligen som de säger – plötsligt händer det. Vi blev superglada för vetskapen om garantivinsten på 100 000 kronor, berättar Urban.

Denna söndagsmorgon kopplade paret upp sig via videolänk i TV4 Nyhetsmorgon för att skrapa fram den stora vinsten. De  valde lott nummer 22 då det har många kopplingar inom familjen. Någon minut senare bjöds det på både glädjejubel, fanfarer och pusskalas då det stod klart att de fått högsta vinsten på fem miljoner kronor.

─ Vi är överlyckliga! Det är alldeles overkligt, en mäktig storvinst, säger Urban med ett leende och fortsätter. Det är nästan lite kusligt för både jag och Maria har känt på oss att vi kommer vinna mer än 100 000 kronor, och så händer det.

Även Maria delar glädjen för vinsten.

─ Det kunde inte bli en bättre start på den här söndagen.

Paret kommer fira mångmiljonvinsten med en extra härlig söndag tillsammans med deras barn. Pengarna planerar de att förvalta och investera för en härligare framtid och kommande pension.

Urban och Maria blir Norrbottens första Trissvinnare i tv för året och tar också hem länets högsta vinst hittills. Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin drogs också med i glädjeyran.

─ Wow, vilket fantastiskt skrap! Det var omöjligt att inte dras med i deras glädje för vinsten. Tänk att deras känsla stämde, det är otroligt! Som länets första vinnare i tv för året la de verkligen ribban högt, avslutar Natalie glatt.

Lotten som gav de tre tv-rutorna var inhandlad hos Ica Supermarket Gammelstad.