Fem miljoner kronor direkt framför datorskärmen

Hemma i Skövde satt ett par och skrapade online. Mannen passade på att köpa en fars dag-Triss till sig själv och vann 50 000. Trodde han. För en kontrollrättning visade att det rörde sig om hela 5 miljoner kronor!

Den lugna eftermiddagen hemma i Skövde där det 45-åriga paret spontanskrapade några Trisslotter, förbyttes snabbt till en chockartad stund. Resan från nitlotter till  jubel över 50 000 kronor till att sekunder senare vara miljonärer  tog på krafterna.

"Helt sjukt"

– Allt det här är helt sjukt.  Vi satt bara och tog det lugnt, när frugan fick för sig att skrapa tre Trisslotter online. Hon vann inget så jag loggade in och hade strax över en hundring på kontot. Där och då stack jag ut hakan och talade om att nu var det dags för mig att visa hur man gör. Resten är bara galet, beskriver den nyblivna Trissmiljonären det han och hustrun varit med om.

När han samlat sig något, berättade han hela historien

– Först fattade jag inte riktigt, men plötsligt såg det ut som 50 000 kronor på tre ställen. Jag blev glad och tänkte att det var inte så illa. Men sedan var det ju fler nollor och jag räknade till 500 000 kronor. Men den stora chocken kom när jag tryckte på vinstkontrollen och  det visade sig vara fem miljoner kronor.

 

– Då blev det för mycket och frugan fick kolla och hon fattade ingenting heller. Vi satt bara tysta en stund och körde vinstkontrollen tre gånger innan det kändes som att allt stämde. Nu när du ringer och bekräftar allt känns det jättebra och sjukt roligt.

Dröm att lösa lånen

Efter att mannen fått tillfälle att lugna nerverna än mer och tänka efter lite kring vad vinsten innebär, så bubblar det upp en del tankar kring framtiden.

– Fem miljoner kronor är enormt mycket pengar för ett vanligt heltidsarbetande par som oss. Nu kan vi lösa våra lån, vilket man alltid drömt om. Sedan måste bilen bytas ut, den rasar ihop snart. Haha! Efter det tar vi hjälp med rådgivning och se vad som är bäst för oss och familjen, konstaterar mannen.

Med Skövdeögon sett, är vinsten den tredje i miljonklassen på Triss hittills under 2021. Men ser man till vinstbeloppet, är det den största så här långt i år.