Hon skrapade fram 2,5 miljoner på midsommarmorgonen

2022-06-24: Luleåbon Fanny fick en midsommarafton hon sent kommer glömma. I direktsänd morgon-tv skrapade hon fram en vinst på 2,5 miljoner kronor. "Så roligt! Det finns så mycket vi kan göra nu", säger den omskakade vinnaren.

Det var en morsdagspresent från hennes egen mamma som satte allting i rullning. Det firandet fick ordentlig fart när Fanny skrapade fram tre tv-rutor och därmed  också fick chansen att skrapa Triss i morgon-tv – med chans på de stora vinsterna.

På midsommaraftonens morgon var det dags för henne att ta plats i tv-studion. Och storvinst blev det. Den färdigskrapade lotten visade vinstbeloppet 2,5 miljoner kronor och fick Fanny att tappa andan

– Jag behöver andas lite, haha. Det blev helt tomt när jag såg hur mycket pengar det var, säger Fanny när fanfaren i studion klingat ut och hon återförenats med sambon och parets ettåriga dotter.

Fanny har svårt att släppa lotten med blicken och bredvid henne ligger mobilen och skakar oavbrutet av alla inkommande grattishälsningar.

Små och stora drömmar

Vad den fina vinsten ska få gå till är hon först lite svävande kring, men snart kommer många tankar om små och stora drömmar som nu är möjliga förverkliga.

– Vi har nyss köpt lägenhet och det finns lite renoveringar i den som vi lagt på is, men som vi nu kan göra. Vi ska väl resa lite med familjen också, USA har vi alltid tänkt skulle vara kul, och så ska vi gifta oss nästa sommar. Det finns så mycket vi kan göra, så jag vet inte vart vi ska vägen, haha. Vi kommer säkert komma på saker allteftersom.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Johan Svedberg, som var med under Luleåparets sprakande Trissmorgon, säger:

– Alltid lika kul när vi har TV-Trissvinnare som hittar de riktigt stora vinsterna. Fanny är faktiskt den andra från Luleå i år som tar hem en av toppvinsterna, i mitten av februari var det ett par som skrapade hem fem miljoner i Nyhetsmorgon.

Lotten som tog Fanny till det tv-sända skrapet kom från Pressbyrån på Storgatan i Luleå.