Representerade mamma i Triss-skrapet – vann 250 000

Niklas från Luleå, bosatt i Uppsala, smygstartade helgen på bästa sätt under torsdagen när han skrapade fram en kvarts miljon kronor på Triss-skrapet i morgon-tv. Niklas som representerade sin mamma i direktsändning berättar hur vinsten ska gå till ett nytt smycke samt att barnbarnen kan förvänta sig en slant.

Niklas mamma Karin har som vana att varje vecka inhandla Trisslotter i samband med att veckans matvaror inhandlas. En tisdag för ett tag sedan fick dock Luleåbon en stor chock när tre tv-symboler uppenbarade sig framför henne i köket.

– Mamma skickade ett sms och frågade vad tv-symbolerna betydde men i och med att hon skrapat Triss sedan 80-talet är jag övertygad om att hon visste exakt vad det innebar, berättar Niklas med glimten i ögat.

Karins ena son Niklas fick det ärofyllda uppdraget att skrapa mammas lott i direktsändning, och vilket jobb han gjorde. Niklas skrapade fram hela 250 000 kronor till sin kära mor.

– Mamma kommer nog inte att resa för pengarna men hon har berättat om ett vackert smycke hon spanat in. Nu kan hon unna sig smycket och känner jag henne rätt kommer hon dela med sig till barnbarnen också, berättar Niklas med ett leende på läpparna.

Sällskap till tv-studion fick Luleåsönerna av Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist.

– Luleå har varit en riktigt tursam ort under året med hela sex vinnare som skrapat Triss i tv. Totalt har Luleåborna skrapat hem 9,7 miljoner kronor i direktsändning, säger Daniel Arnkvist.