Trissvinnare Britt-Louise från Jävrebyn

Semesterskrapet blev till en miljonvinst för Britt-Louise

2021-08-21: Mitt i campingsemestern och sommaridyllen skrapade pensionären Britt-Louise från Jävrebyn fram tre klöversymboler på en Triss. Under lördagen vann hon 1,8 miljoner kronor i direktsändning. Pengarna kommer gå till en dyr vas, renovering och välgörenhet.

Britt-Louise och hennes man Lars spenderar mycket tid i deras husbil för att upptäcka Sverige tillsammans med hunden Rocky. När de stannade till i Orsa passade Lisa på att köpa tre Trisslotter på Coop. En av lotterna visade tre klöversymboler och därmed en garanterad miljonvinst.

− Man tror ju nästan inte att det är sant. Det var väldigt roligt, berättar Britt-Louise glatt.

Under lördagen hade paret rest till Stockholm för att skrapa fram den stora vinsten i direktsänd morgon-tv. Britt-Louise hälsade till sina två barnbarn samtidigt som hon skrapade de stora lotterna.

Efter några spännande minuter stod det klart att hon vunnit 10 000 kronor i månaden i 15 år framöver, vilket blir totalt 1,8 miljoner kronor.

− Oj så bra! Vilken lättnad! Det känns roligt alltihop, säger den glada vinnaren.

Nu kommer Britt-Louise fira vinsten med en shoppingrunda på stan och lägga beslag på den vas hon länge suktat efter. Resten av vinsten planerar hon att lägga på renovering av huset, ge till nära och kära samt skänka till välgörenhet.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Natalie Wallin gläds med Jävrebyns första miljonvinnare för året.

− Vilken härlig sommarpresent att skrapa fram en garanterad miljonvinst. Nu har hon möjlighet att både köpa den dyra vasen och dela med sig till andra, tala om det bästa av två världar, avslutar Natalie Wallin.