Agneta och Bo-Inge reser till Karibien efter Klöver-skrapet

2022-04-25: Trisstraditionen gav paret Agneta och Bo-Inge tre skrapade Klöver-symboler och en vinst på 30 000 kronor i månaden i 10 år, totalt 3,6 miljoner kronor. Vinstpengarna ska bland annat finansiera en resa till Karibien.

Agneta och Bo-Inge, som båda är uppvuxna i Arvika, har känt varandra sedan tonåren.

–  Bo-Inge var min första kärlek, men det blev inget då och sen gick åren och han flyttade till Stockholm, berättar Agneta.

40 år senare tog de upp kontakten med varandra och har sedan 2020 varit ett par.

– Vi är särbos så vi reser till varandra några gånger i månaden. Varje gång vi ses köper vi fyra Trisslotter vardera som vi skrapar ihop, berättar Agneta.

När hon senast hälsade på sin särbo köpte de i vanlig ordning Trisslotter på tågstationen. Denna gång visade en av lotterna tre Klöver-symboler och innebar ett offentligt tv-skrap under lördagsmorgonen.

– Vi har varit ett par i 28 månader och det finns 35 lotter att välja när vi ska skrapa fram summan. Så vi har tagit 35 minus 28, vilket blir sju. Sen kom vi fram till att även välja sju på årslotterna också, berättar Bo-Inge när det är dags att välja nummer.

Valet av lott blev ett vinnande koncept då Agneta några minuter senare skrapade fram 30 000 kronor i månaden i 10 år. En total vinst på 3,6 miljoner kronor.

– Vilken fantastisk upplevelse! Jag kan inte tro att det är sant, utbrister hon när skrapet avklarats.

Vinstpengarna ska användas som ett extra tillskott till pensionen, men ska också gå till en och annan resa.

– Vi vill gärna resa till Karibien. Jag vill också gärna besöka New York igen, säger Agneta glatt.

Emmy Altemyr, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var på plats och bevittnade miljonskrapet.

– Karibien låter inte helt fel! Jag hoppas Agneta och Bo-Inge firar ordentligt i helgen och att de får en jättefin resa när det bär av, säger Emmy Altemyr.

Lotten var köpt på Södra Station Spel & Tobak.