William skrapade fram 100 000 kronor – ska "trycka på lite extra" under semestern

2022-05-02: William från Västerås var fredagens Triss-vinnare i TV. Han vann 100 000 kronor i direktsändning och tänker sig en härlig sommarsemester. "Det här är en upplevelse jag aldrig kommer glömma", säger vinnaren.

När kvinnan framför honom i kön på Ica Maxi köpte två Trisslotter fick William en god känsla och gjorde detsamma. På den ena skrapade han fram tre tv-rutor, vilket är biljetten till att få medverka i det direktsända skrapet i TV.

Under fredagsmorgonen var det dags. I kulisserna stod sambon Nelly och höll tummarna. Och en stund senare stod det klart att William skrapat fram en vinst på 100 000 kronor.

Nu tänker paret att det ska kunna bli en del utsvävningar under sommaren.

– Det blir till att trycka på lite extra under semestern. Spara undan en del, absolut, men med hundra tusen på fickan, då tänker jag att ”nu kör vi!” Vi får se vart vi åker. Norra Italien kan det bli, säger William.

Oförglömlig upplevelse

Utöver pengarna blev den fotbollsintresserade bilförsäljaren från Västerås även en upplevelse rikare.

– Jag har haft jättekul, det här kommer jag aldrig glömma. Trevligt hotellrum, trevlig middag, allting har varit toppen hela vägen, säger han.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Johan Svedberg var med under Trissmorgonen.

– William är årets första Västeråsare att skrapa Triss i tv. Under fjolåret var det tre stycken som nådde hela vägen till Nyhetsmorgons studio, berättar han.