Gullan från Sollebrunns gamla Saab har gjort sitt!

2022-09-27: Tisdagens Triss-skrap i morgon-tv blev en syskonaffär. Gullan från Sollebrunn var på plats och representerade både sin bror och sig själv. Hon skrapade fram 100 000 kronor och meddelar: "Det var roligt, jag ska fortsätta köpa Triss och komma tillbaka".

Hennes framträdande som Trissvinnare i direktsänd tv föregicks dock av en del nervositet, det medger hon. Men när allt var klart i studion och vinsten på 100 000 kronor bärgad, så infann sig lugnet.

– Det var jobbigt innan, men nu kan jag det här och vet hur det funkar, så jag kommer gärna tillbaka, säger Gullan glatt.

Hon brukar köpa en Trisslott själv emellanåt, i tv var hon dock ersättare för sin bror, även om hon också kan se fram emot en god slant.

– Det var min bror som skrapade fram tre tv-rutor. Sedan gav han lotten till mig och sa att jag skulle ta hand om alltihop och att vi skulle dela på vinsten. Jag svarade att jag ska försöka, säger hon.

Gullan, som gillar att vara ute och dansa och spela bingo, skötte uppgiften med den äran. Vad hon ska göra för sin del av vinsten verkar avgjort.

– Jag ska köpa en nyare bil för min gamla Saab har snart gjort sitt, svarar hon utan betänketid.

Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur, var med Gullan under Trissmorgonen i tv.

– Gullan och hennes bror är årets första tv-Trissvinnare från Alingsås kommun. Västra Götalands län däremot har varit vinstrikt under året och hittills haft 29 vinnare som skrapat Triss i morgon-tv, berättar han.

Lotten som tog Gullan och hennes bror till tv-rutan var köpt på Ica Supermarket i Sollebrunn.