Nya Lottomiljonärer i Skövde, Uppsala och Stockholm

Lördagskvällens Lottodragning gav tre nya miljonvinster. Lotto 1 hade två rader med sju rätt värda 1,8 miljoner kronor vardera. Och på Lotto 2 blev en ensam rad med sju rätt värd 1,7 miljoner kronor

På Lotto 1 var den ena raden spelad online i Skövde, medan andra storvinnande raden var inlämnad hos Ica Kvantum BEA i Enskede, Stockholm. Den exakta vinstsumman för respektive rad landade på 1 831 705 kronor.

På Lotto 2 var det en rad spelad online i Uppsala som prickade alla de sju rätta siffrorna och gav en exakt vinstsumma på 1 747 195 kronor.

För såväl Skövde som Uppsala innebär detta årets första Lottovinster på en miljon kronor eller mer.

– I och med lördagens vinstutfall har Lotto hittills i år producerat 70 miljonvinnare, inklusive Andra Chansen, säger Johan Svedberg, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatörer kommer nu att försöka nå de som lämnat in vinstraderna för att gratulera och kanske även få ge besked om vinsterna, beroende på om spelarna hunnit rätta sina rader eller ej.

– Har de inte hunnit rätt raderna blir det väldigt speciella samtal. Oavsett brukar det naturligtvis ändå vara glatt och ofta känsloladdat, säger Johan Svedberg.