Pensionär från Vännäs vann två miljoner – återbesöker drömresmålen

2022-04-22: Under veckan fick Keno ytterligare en miljonvinnare. Tio rätt på Kenodragningen gav en vinst på hela två miljoner kronor. Nu vill den nyblivna miljonären resa till Thailand och Grekland, samt göra en make-over på trädgården.

Det var i samband med Kenos tisdagsdragning som en pensionär från Vännäs vann 2 000 035 kronor och därmed kan titulera sig själv miljonär. Mannen berättar att han fick en mindre chock när han kollade sitt spelkonto och identifierade väldigt många nollor på sitt saldo.

– Jag kollade på spelkontot och tänkte vad mycket nollor det var, det såg konstigt ut. Jag och min fru stelnade till för en sekund, vi förstod inte vad som hänt, berättar den glada vinnaren.

Initialt firade paret med tårta som blivit över sedan påsken. Nu har dock vinsten öppnat upp för att flera drömmar ska gå i uppfyllelse. Först på tur är ett återbesök till både Grekland och Thailand.

– Vi var i Thailand när jag fyllde 50 år så ett återbesök är på sin plats. Vi har även varit på Korfu i Grekland vilket var otroligt härligt. Frågan är om det ser likadant ut sisådär ett decennium senare, berättar vinnaren medan han skrattar.

Mannen fortsätter att berätta om deras stora trädgård som kan behöva ett ansiktslyft.

– Vi har en trädgård där det finns ganska mycket att göra. Vi har inget växthus ännu, men det kanske blir ett nu, säger vinnaren.

Extra spännande är att nyblivna miljonären endast spelat på Keno i ett år men redan hunnit kamma hem en vinst på 10 000 kronor och nu även en på två miljoner kronor.

– Stort grattis till Kenos senaste miljonär! Under året har fyra personer vunnit vinster på över miljonen i Kenos dragningar. Nu hoppas vi på fler vinster och att fler drömmar kan slå in, säger Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.