Norrtäljepar blev miljonärer på tio år gammal Kenorad

2021-11-29: Norrtäljes andra miljonvinst på tre veckor vanns av ett Kenospelande par.  I samband med fredagens dragning prickade de in full pott på Keno 10, på en rad de lämnat in varje fredag i tio år.

När fredagens Kenodragning summerades, stod det klart att en rad på Keno 10 med tio rätta nummer gav en miljon kronor i vinst. Miljonraden lämnades in online i Norrtälje, tillsammans med ytterligare fem Kenorader för totalt 60 kronor.  Nu har Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör, Pierre Jonsson, fått kontakt med Norrtäljeparet.

Extra julklappar under granen

Det var stor glädje hos Kenoparet i Norrtälje, som nu kan ladda lite extra inför julen och en kommande resa till värmen. Paret satte på högtalartelefonen och pratade sprudlande glada i mun på varandra.

– Man har drömt om det här ända sedan vi började spela på Keno för tio år sedan. Att få in alla nummer på Keno 10 har liksom varit målet, varje fredag vi lämnat in. Det började riktigt bra då vi vann 26 000 kronor första gången vi spelade Keno. Sedan den nybörjarturen har det mest blivit mindre vinstsummor.

– Men nu var det äntligen dags, även om det känns lite underligt samtidigt. Man går och hoppas på alla rätt och drömmer om att bli miljonär, men nu när det blev så känns det overkligt. Drömmen om att få tio rätt har hela tiden varit större än vad man ska göra med vinstpengarna.

– Helt klart är att en miljon extra för ett pensionerat par som oss, gör stor skillnad. Nu kommer det bli lite fler julklappar under granen till övriga familjen. Sedan kommer vi resa till värmen när det går utan pandemier. Vi bör även se över bilen, för den rullar men inte länge till. Haha, det här är verkligen jättekul!