Filip Hammar, Bosse Petersson eller Magnus Carlson?

Söndag 17 september möttes Malmö FF och Hammarby i Malmö. Filip Hammar kommenterade för Malmö, Magnus Carlson för Hammarby och Bosse Petersson för oavgjort.

Oddsets "Partiska kommentatorer" – Malmö FF-Hammarby

När Malmö FF möter Hammarby IF, söndagen 17 september så kommer Oddset erbjuda passionerade och garanterat partiska kommentatorer. Filip Hammar kommenterar för Malmöseger, Magnus Carlson för Hammarbyseger och Bosse Petersson för oavgjort.

 – Vad kul det ska bli att kommentera när Rosenberg stänker dit några kassar och Malmö FF plockar tre pinnar, säger Filip Hammar.

Filip Hammar är bland annat känd som programledare och figurerar ständigt i duon Filip och Fredrik med kollegan och gode vännen Fredrik Wikingsson. Filip är en känd MFF-supporter och kommer att göra sitt yttersta för att Malmö ska besegra Hammarby på Swedbank Stadion.

När profilerna sätter sig ner för att kommentera Malmö FF-Hammarby på söndag gör de det med stor passion och kärlek för lagen. Partiskheten ska lysa stark när de tar sig an varsitt tecken 1, X och 2. För 1, det vill säga hemmaseger för Malmö FF, kommenterar Filip Hammar. För 2, alltså bortaseger för Hammarby IF, är det Magnus Carlson som gör jobbet och för X, som är oavgjort, faller ansvaret på rutinerade Bosse Petersson.

– Spelar du på matchen bidrar det till en starkare sport- och spelupplevelse. Med en kommentator som håller på ditt lag eller ditt spel garanterar vi att upplevelsen höjs ytterligare, säger Eva Evesjö, kommunikationsansvarig på Oddset.

Filip Hammar är sedan tidigare van vid att uttrycka sina åsikter i podd och tv-program, även om det här inte liknar något han gjort tidigare:

– Malmö FF är min stora passion i livet och när jag bor utomlands så är di himmelsblå definitivt en av de starkaste kopplingarna jag har till Sverige. Att nu få äran att fullständigt partiskt kommentera en match ska bli lika roligt som att fira årets SM-guld, säger Filip Hammar.

Men riktigt så kul kommer inte Filip att ha under matchen, om Magnus får bestämma:

– Att följa Hammarby har sedan år 1976 varit en naturlig del av mitt liv och jag försöker se alla matcher på plats eller via TV. Att nu få kommentera en match ska bli väldigt skoj, speciellt eftersom jag tar med Hammarbylegendaren och min stora ungdomsidol Klasse Johansson som bisittare. Dessutom är matchen ett av säsongens prestigemöten och man vill alltid spöa MFF, det är sedan gammalt, säger Magnus Carlson.

Magnus Carlson må vara en känd Hammarbysupporter men är kanske mest känd som sångare i Weeping Willows. Hösten 2016 deltog Magnus i TV4:s "Så mycket bättre". Kärleken till Bajen kommer lysa starkt när han slår sig ner för att kommentera stormatchen.

För kommentatorproffset i sammanhanget, Bosse Petersson, blir matchen speciell:

– Det här är en rolig idé och blir ett nytt sätt för mig att kommentera. Jag önskar helst att domaren blåser av matchen direkt, annars kommer jag att heja på spel i mittplan och många och långa avbrott i form av inkast, hörnor och byten. Vi får se om jag även byter sida om ett av lagen gör mål. För det viktigaste är att matchen slutar oavgjort, säger Bosse Petersson.

Bosse Petersson har gedigen bakgrund i fotbollen som tränare och givetvis som kommentator. Bosse håller till på Viasat som bisittare, expert och kommentator när det vankas bland annat Champions League och Premier League.

Kommentatorerna är gratis att lyssna på och går att följa live på Oddsets Facebooksida och på fotbollskanalen.se. Matchstart är söndag den 17 september klockan 17:30.

De partiska kommentatorerna går att följa här:
http://www.facebook.com/oddset 
http://www.fotbollskanalen.se/oddset