Spela på fotboll

Det är kul att spela på fotboll och hos Svenska Spel finns massor av olika spel att välja på. Vill du spela på resultat i en match, flera matcher eller vem som vinner Allsvenskan, Premier League eller Serie A? Spana in vårt breda utbud av spel på fotboll.

Färdiga spel

- Tippa med Xperten

 • 32 kr
  32 rader
 • 32 kr
  32 rader
 • 64 kr
  64 rader
 • 64 kr
  64 rader
 • 128 kr
  128 rader
 • 128 kr
  128 rader

Spela på fotboll hos Svenska Spel

Hos Svenska Spel kan du spela på fotboll från de stora mästerskapen som Fotbolls-VM och Fotbolls-EM. Så klart går det även att spela på Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Bundesliga samt massor av andra ligor. Spela på odds-spel eller något av våra populära tips.

Tipsen

Stryktipset

Stryktipset har funnits med ända sedan 1934 och är en älskad lördagstradition bland Sveriges tippare. Du tippar 1, X eller 2 (hemmaseger, oavgjort eller bortaseger) i 13 matcher. Matcherna hämtas framförallt från det engelska ligasystemet och de olika engelska cuperna - Premier League, Championship, Football League 1 och 2 samt FA-Cupen och Ligacupen. Som ensam vinnare är du garanterad att vinna minst 10 miljoner kronor. Stryktipset går att spela som system med garderingar, som enkelrader eller som färdigt spel med Xperten.

Kom i gång med Stryktipset

Europatipset

På Europatipset tippar du utgången i 13 matcher enligt principen 1X2. Oftast avgörs en kupong mitt i veckan och en under söndagen. Matcherna hämtas framförallt från de europeiska ligorna som Allsvenskan, Superettan, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1 och Eredivisie. Det kan även förekomma klubblagsmatcher från övriga världen eller landskamper. Europatipset går att spela som system med garderingar, som enkelrader eller som färdigt spel med Xperten.

Kom i gång med Europatipset

Topptipset

Topptipset går ut på att tippa 1, X eller 2 i åtta matcher och en ny kupong finns i regel spelbar varje dag. För att vinna behöver du till skillnad från Stryktipset och Europatipset ha alla rätt på kupongen. Topptipset går att spela som system med garderingar, som enkelrader eller som färdigt spel med Xperten.

Kom i gång med Topptipset

Måltipset

Måltipset avgörs på lördagar och det gäller att hitta de åtta målrikaste matcherna av 30 på kupongen. Som ensam vinnare är du alltid garanterad att vinna minst 1 miljon kronor. Lägg ditt spel själv eller låt Xperten ge dig ett färdigt spel.

Kom i gång med Måltipset

Odds-spel

Odds-spelen erbjuder inte enbart spel på fotbollsmatcher utan du kan även spela på till exempel ishockey, handboll, bandy eller innebandy.

Oddset

Oddset erbjuder vårt bredaste utbud av spelobjekt med spel både inför och live under matcherna. Du kan spela på allt från långtidsspel på vinnare av olika ligor, turneringar eller gruppspel, till spel på målskytt, resultat, förutsägelser, handicap-spel och mycket mer. Oddset går att spela som kombo i dubblar, tripplar eller ända upp till en tioling med tio spel. Oddsen multipliceras så att du kan vinna mer, men det blir också svårare. På Oddset kan du även spela system med dubblar, tripplar eller fyrlingar.

Kom i gång med Oddset

Challenge

Challenge lanserades 2017 och erbjuder spännande och varierande kuponger med 6-8 objekt att tippa. På vissa kuponger ska du enbart tippa 1X2 medan andra blandar in över/under-spel, head-to-head eller antal mål. Olika sporter kan även blandas på samma Challenge-kupong.

Kom i gång med Challenge

Matchen

När du spelar Matchen tippar du slutresultatet i en enskild match. Oddsen är rörliga, vilket betyder att de förändras beroende på hur du och alla andra spelar. Först när matchen sparkas i gång och spelet är stängt vet du vilket odds du får på just ditt spel.

Kom i gång med Matchen

Bomben

På Bomben tippar du slutresultat precis som på Matchen men du spelar på 2-4 matcher. Svårighetsgraden ökar, men det gör även vinsten om du lyckas pricka in alla resultat. 

Kom i gång med Bomben