Watford FC

Till Premier League startsida.
Watford FC grundades 1881. Klubben spelade säsongen 2015/2016 för tredje gången i Premier League. Åren 1978-1982 gjorde laget en heroisk klättring då man avancerade från fjärde till högsta divisionen. Man är även starkt förknippade med Elton John som varit ordförande i klubben under olika perioder.
Smeknamn: The Hornets, The Golden Boys, Yellow Army, The Orns
Manager: Javi Garcia
Hemmaarena: Vicarage Road - hitta till arenan här och kolla hur det ser ut inne på arenan här.
Spelschema: Watfords spelschema i Premier League

Spela på Watford FC hos Svenska Spel:
Stryktipset
Topptipset
Europatipset
Oddset
Oddset Bomben

Stjärnspelare i Watford FC:

Troy Deeney
Troy Deeney har blivit en riktig kultfigur hos Watford och är lagets kapten. 29-åringen spelade fem säsonger med Watford i Championship innan man tog sig till Premier League. Hunnit med 101 mål på 282 ligamatcher för klubben. Den kraftfulle anfallaren har varit Watfords poängkung de senaste åren och en viktig anledning till att klubben klarat sig kvar i Premier League två år i rad. Deeney har kopplats ihop med bland andra Arsenal, men har kontrakt med Yellow Army till 2020.

Richarlison
Watford stärkte inför säsongen upp anfallsbesättningen med brasilianaren Richarlison. 20-åringen köptes från den brasilianska Serie A-klubben Fluminense för 11,5 miljoner pund där han gjorde 7 mål och 4 assist på 22 matcher förra säsongen.. Att han knep prestigetröjan nummer 11 i sin nya klubb visar att Watford tror på sitt nya framtidslöfte. Har kontrakt till 2022.

Tom Cleverley
Tom Cleverley sågs av många som Paul Scholes ersättare när han slogs sig in i Manchester Uniteds A-lag 2011. Men engelsmannen drabbades av skador och tappade sin plats. Var med när United vann Premier League 2013. Har sedan dess spelat i en rad engelska klubbar, de flesta på lån. Köptes 2015/16 av Everton där mittfältaren inte lyckades full ut. Lånades förra säsongen ut till  Watford i januarifönstret där han hann spelade 17 Premier League matcher och tog en ordinarie tröja. Watford var så nöjda med 27-åringens insats att man beslöt sig för att göra lånet permanent med ett köp inför denna säsong.

Andre Gray
26-åriga Andre Gray debuterade förra säsongen i Premier League med Burnley och gjorde det med bravur. Efter att ha vunnit skytteligan 15/16 i The Championship stod han för nio mål och var en stor del i Burnleys nya Premier League-kontrakt. Wolverhamptonsonen har annars haft en tuff uppväxt, som bland annat inkluderat gängbråk. Han säger själv att han växt ifrån det, något han inte minst visat de två senaste säsongerna. Andre Gray är en askungesaga. För fyra år sen spelade han i den engelska femteligan. Numera är han alltså en erkänt stark och fruktad forward i en av världens bästa ligor. I Augusti 2017 lämnade han Burnley för en hemlig rekordsumma för att skriva på ett femårskontrakt med Watford.

Spela på Watford FC.