Huddersfield

Till Premier League startsida.
Huddersfield Town AFC grundades 1908 och var en storklubb i England under första delen av 1900-talet. Laget har blivit engelska ligamästare tre gånger på 20-talet och även tagit en FA-cuptriumf samma årtionde. Säsongen 2017/2018 blir dock lagets första i Premier League sedan namnändringen 1992.
Smeknamn: Hudds, The Terriers
Manager: David Wagner
Hemmaarena: John Smith’s Stadium - hitta till arenan här och kolla hur det ser ut inne på arenan här.
Spelschema: Huddersfield spelschema i Premier League

Spela på Huddersfield hos Svenska Spel:
Stryktipset
Topptipset
Europatipset
Oddset
Oddset Bomben

Stjärnspelare i Huddersfield:

Steve Mounié
Den 22-årige anfallstalangen från det lilla afrikanska landet Benin är Hudds stora prestigevärvning inför lagets första säsong i Premier League. Mounié som kom från Montpellier för 13 miljoner euro stod för 14 mål på 35 matcher i Ligue 1 förra säsongen. Han är den typiska benämningen av targetspelare med en längd på 190 cm där han ifjol var bäst i hela franska ligan med 8,5 vunnen nickduell per match. Tanken är att han ska vara nykomlingen Hudds stora anfallsvapen den här säsong och spelaren som ska göra målen för Premier Leagues stora underdog.

Tom Ince
Tom Ince, son till kända ikonen Paul Ince är en av nykomlingen Huddersfields stora värvningar inför deras debutsäsong i Premier League. Den 25-årige yttermittfältaren har länge beskrivits som en av The Championships bästa spelare och stod för 38 mål under sina knappa tre år hos Derby. Stockportsonen är en poängspelare av rang som förra säsongen både gjorde flest mål och assist hos The Rams. Ince har rutin från samtliga engelska ungdomslandslag och representerade England i U21-EM slutspelet 2013.

Michael Hefele
Den tyske mittbacken Michael Hefele är ett okänt namn för de flesta och vad man kan kalla doldis. Den långhårige 26-åringen var en stor bidragande orsak till Huddersfields avancemang till Premier League förra säsongen. Hans styrka ligger i det fysiska spelet där han framförallt dominerar i luftrummet och är ett livsfarligt hot på fasta situationer. Hefele som kom till Hudds inför förra säsongen gjorde tio mål på sina tre säsonger i Dynamo Dresden och stod för tre mål i sin debutsäsong hos de blåvita. Årets säsong blir den första latebloomern gör i en högsta division.

Spela på Huddersfield.