Espanyol

Till La Liga startsida.
RCD Espanyol är en klubb från Katalonien. Man grundades 1900 under namnet Sociedad Espanola de Foot-ball och har genom åren vunnit Copa del Rey fyra gånger och nått final i UEFA-cupen två gånger. Deras största spelare hittills är urugayanen Waler Pandiani.
Smeknamn: Periquitos, De blåvita, Mágico
Manager: David Gallego
Hemmaarena: Estadi Cornellá-El Prat

Spela på Espanyol hos Svenska Spel:
Stryktipset
Topptipset
Europatipset
Oddset
Oddset Bomben

Stjärnspelare i Espanyol:

Leo Baptistão
Brassen Leo Baptistao spelade faktiskt några år som ung spelare tillsammans med Neymar. Neymar som nu övergivit staden Barcelona till förmån för Paris. Baptistao valde att flytta över Atlanten till Spanien redan som 16-åring. Han drog dock på sig Hepatit och fick vända tillbaka till Brasilien. Han tillhörde Madrid-klubben Rayo Vallecano hela tiden. Som 19-åring 2012 tog Baptistao en startplats som anfallare i Rayo och kom tvåa i lagets skytteliga. Atletico Madrid agerade snabbt och skrev ett 5-årskontrakt med brassen. Konkurrensen om forwardsplatsen i Atletico, med spelare som Diego Costa, David Villa, Antoine Griezmann och Fernando Torres gjorde att Baptistao lånades ut och ifjol värvades av Barcelona-klubben Espanyol, där han gjorde en helt okej första säsong, genom att sluta trea i den interna skytteligan.

Naldo
28-årige Naldo har varit något av en nomad genom sin fotbollskarriär, där han i princip aldrig haft samma matchtröja på sig två säsonger i rad. Nu ska han prova lyckan i Barcelona och La Liga, sedan Espanyol köpt loss honom från ryska Krasnodar. Naldo har spelat för inte mindre än nio klubbar i fem länder. Möjligen kan brassen finna ro i La Liga, efter att ha skrivit på ett kontrakt med Espanyol som sträcker sig fram till sommaren 2020.

Spela på Espanyol.