Sollentunakvinna bytte rad – vann 1,3 miljoner

2022-02-21: Det är inte många som vågar ge upp sina rader efter att ha förlängt dem några gånger. Men fredagens miljonvinnare gjorde just det – och nog kan hon vara väldigt glad över det i efterhand.

Inför fredagens Eurojackpotdragning hade fyra vinster på en miljon kronor eller mer gått till Sverige under 2022. I fredags fick Sverige ytterligare en vinnare i form av en Sollentunabo. Hon kan vara extra glad över vinsten på 1 387 359 kronor, eftersom hon inför fredagens dragning turligt nog bytte ut sin vanliga rad.

– Det sjuka är att jag brukar köra samma rader inför varje helg men valde att byta ut mina rader inför denna dragning. Jag var tvungen att ge telefonen till min man för att jag blev så nervös när jag insåg att jag vunnit, det kändes så overkligt, berättar den nyblivna vinnaren.

Med vinsten i hamn har vinnaren stora planer som involverar både bil och semester.

– Jag har alltid velat ha en Maserati men då försvinner väl nästan hela vinsten, så det får bli en bra stadsjeep istället. Sedan så brukar vi även resa mycket så vi ska nog unna oss en resa till Paris, berättar den glada vinnaren.

Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör Daniel Arnkvist fick den härliga uppgiften att ringa upp den nyblivna miljonären.

– Det är alltid lika kul att ringa upp vinnare. Hoppas att sportbilen inte bara förblir en dröm utan en dag kan bli verklighet och att Parisresan blir allt de drömmer om, säger Daniel.

I och med att ingen spelare prickade in 5+2 i fredagens dragning stiger fredagens Jackpot till hela 466 miljoner kronor.