Malmöbo blev historisk – hade tre miljonrader i systemspelet

2021-05-03: Eurojackpotdragningen på valborgsmässoafton blev historisk när en kvinna i Malmö prickade in tre miljonrader på Eurojackpot med sitt systemspel. Vinnarkommunikatören Demet Assali kom i kontakt med vinnaren dagen efter. ”Har det aldrig hänt förr? Det här är helt sjukt!”

Kvinnan berättade att det var slumpen som gjorde att hon tog sig till Gustavs Spel & Tobak på valborg.

– Jag var på väg hem från jobbet när impulsen slog till. Tänkte köpa ett andelsspel men killen i butiken sa att de var slut, så jag fick hjälp att lägga ett systemspel istället.

Inför fredagens Eurojackpotdragning hade kvinnan alltså spelat ett systemspel för 75 kronor bestående av tre enkelrader. Resultatet blev två rader med 5+1 rätt och en rad med 5 rätt. Totala vinstutdelningen för de tre rätta raderna landade på hela 11 703 988 kronor.

– Jag rättade spelet vid 22-tiden på valborg. Helt galet, jag hade svårt att förstå vad som hänt! Det är väldigt mycket pengar!

”Jag kommer att säga upp mig”

Mångmiljonvinsten kommer att sätta guldkant på vardagen för kvinnan som nu planerar att sluta jobba.

– Jag kommer att säga upp mig och nu behöver inte min dotter heller oroa sig för pengar!

Vinsten firade hon genom att skåla i bubbel tillsammans med sin sambo.

– Jag har spelat på Lotto i nästan 25 år men bara vunnit småvinster. Förra veckan vann vi 4000 kronor på Eurojackpot och nu så hände det här! Det är så sjukt!